Palvelut maanrakennukseen ja konevuokraukseen Raumalta

Maanrakennus ja Kuljetus Matinmäki Oy tarjoaa palvelut maanrakennukseen sekä konevuokraukseen. Toimipaikkamme sijaitsee Rauman lähettyvillä Ihodessa, josta käsin toimimme joustavasti Turun seudulla ja lähikunnissa – ja tarvittaessa myös laajemmin Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueilla.

Ota yhteyttä

Kaikki tarvitsemasi palvelut maanrakennukseen

Olemme maanrakennuksen ammattilaisia yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Hoidamme kaikki tarvitsemasi maanrakennus- ja kaivuutyöt ripeästi ja ehdottoman luotettavasti korkealaatuisen työnjäljen varmistaen.

 

Käytämme työssä monipuolista ja ajanmukaista konekalustoamme, jonka voimin meiltä hoituvat kaikenkokoiset urakat pienistä kaivuutöistä laajoihin kokonaisurakoihin onnistunein lopputuloksin.

Maanrakennuspalveluihimme kuuluvat pohjatyöt, salaojitukset, kaapelikaivuut sekä maa-ainestoimitukset. Lisäksi hoidamme erilaiset viemäröintityöt, kuten vesijohdot, viettoviemärit, maasuodattamot, imeytyskentät, puhdistamot, umpitankit ja paineviemäröinnit.


Kysy meiltä myös Lining-vesi- ja viemärijärjestelmistä. Olemme tuotemerkin valtuutettu toimittaja, joten meiltä saat laadukkaat kiinteistöpumppaamot suoraan paikoilleen asennettuina.

Kysy lisää

Konevuokrausta kilpailukykyisin vuokrahinnoin

Tarjoamme vuokralle laadukkaat ja tehokkaat kurottajat kuljettajalla tai ilman. Kurottajien monipuolisiin varusteisiin kuuluvat kauhat, trukkipiikit ja henkilökori. Pidämme vuokrakoneet toimintakuntoisina ja turvallisina säännöllisillä, ammattitaitoisen mekaanikon toteuttamilla huolloilla. Kysy lisää vuokrattavista kurottajista ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse.


Kurottajien lisäksi vuokrakalustoomme kuuluvat myös vaihtolavat muun muassa rakennustyömaiden, taloyhtiöiden ja yksityisten kotitalouksien tarpeisiin. Lavan vuokraukseen sisältyy kuljetus kohteeseesi ja sieltä pois.


Tiedustele vuokrahintoja soittamalla! Muistathan, että saat meiltä myös kuljetuspalvelut muun muassa maa-aines- ja kappaletavarakuljetuksiin. 

Lue lisää kuljetuksista

Tiedustele ja tilaa palvelut soittamalla

Ota yhteyttä ja kerro työ- tai konetarpeestasi, niin sovitaan palveluista. Pystymme tarttumaan toimeksiantoihin myös hyvin pikaisella aikataululla, joten ethän epäröi kysyä. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse numerosta 0400 591 551 jokaisena arkipäivänä. Toimipaikkamme sijaitsee Ihodessa, josta käsin palvelemme asiakkaita niin Turun seudulla kuin muuallakin Varsinais-Suomessa sekä Satakunnan alueella.

Yhteystiedot