Kuljetuspalvelut

Teemme kuljetuksia Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa

Maanrakennus ja Kuljetus Matinmäki Oy:ltä voi tilata erilaiset kuljetuspalvelut kotitalouksille, yrityksille ja julkisektorille. Teemme muun muassa vaihtolava-, kappaletavara- ja maa-aineskuljetuksia toimipaikastamme Pyhärannan Ihodesta koko Satakunnan sekä Varsinais-Suomen alueelle.

Käytössämme on kattava kuljetuskalusto, jolla ammattitaitoiset kuljettajamme toteuttavat pyydetyt kuljetukset oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. Varmistamme, että kuljetuksen sisältö vastaa aina kaikin puolin yhdessä sovittuja asioita.

Ammattilaisen tekemät kuljetukset tuovat urakkaan vauhtia

Tarvitaanko työmaalla rakennusjätteille sopivaa vaihtoalavaa? Ovatko edessä kenties taloyhtiön tai omakotitalon pihatalkoot, joihin kaivataan niin ikään vaihtolavoja risuja sekä muuta pihajätettä varten? Entä onko talonrakennusprojektisi vailla maa-aineksia?

Me vastaamme kaikkiin näihin tarpeisiin ja moniin muihinkin kuljetustoiveisiin. Vuokraamme vaihtolavat ja hoidamme erikokoisten tavaralastien sekä maa-ainesten kuljetukset.

Luotettavan kumppanin kanssa on turvallista asioida. Ota yhteyttä ja kerro, millaiset kuljetuspalvelut tarvitsevat tekijää. Muista hyödyntää tarpeesi mukaan myös monipuoliset maanrakennuspalvelumme.

kuljetuspalveluty

kuljetuspalveluty